Wetenschappers Vinden Nieuwe Manieren Om De Kracht Van Gedachten Te Benutten

Our Imaginary Reality is Created by Two MechanismsIn het Nieuws (uit The Guardian): Wetenschappers openen deuren door middel van de gedachtekracht“. Een schaalmodel van een huis bestuurd door middel van de gedachtekracht werd succesvol gelanceerd door een ziekenhuis in Italië. Dit belooft een nieuw niveau van onafhankelijkheid voor de ernstig gehandicapten. Wetenschappers lieten zien dat mensen deuren open konden doen of het licht aan en uit konden zetten, telefoon opnemen, een kleine robot of zelfs een robothand konden besturen door een strookje elektrodes op hun hoofd te dragen. Dit strookje elektrodes vangt de hersengolven op, die een “belang” aanduiden en stuurt ze naar een computer, die de signalen interpreteert en omzet naar de gewenste handeling. Binnen drie jaar zal een zodanig systeem in praktijk worden genomen om de ernstig gehandicapten van dienst te zijn.

Mijn Commentaar: De gedachtekracht is de grootste kracht in de schepping. Alleen in onze wereld zien we niet hoe onze gedachten alles beïnvloeden wat ons overkomt. Het bestuderen van Kabbalah stelt ons in de staat om de net van krachten die onze wereld omvatten te onderscheiden. De matrix waarop onze wereld gelegen is, en waardoor het bestuurd wordt, en hoe we deze krachten onbewust door middel van onze gedachten beïnvloeden.

Als je dit beeld onthult, begin je op een correcte manier met de Natuur om te gaan. Dit is waarom het zo belangrijk is om de Kabbalistische bronnen te bestuderen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Gedachte Is De Krachtigste Kracht In De Wereld

Engelstalig:
Laitman.com Post: Kabbalah’s Model of a New World
Kabbalah Today article: Floating in a Sea of Information

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed