Weer Een Droevig Resultaat Van Weer Een G-20 Top

laitman_2009-03_7958In het Nieuws (uit The Guardian):Gordon Brown regelt enorme financiële steun aan de wereldwijde economie“. Twee weken geleden werden leiders van de wereld het eens over een injectie van $1.1 biljoen aan steun aan de wereldwijde economie. Brown beweerde: “Dit is de dag dat de wereld één werd, om terug te vechten tegen de wereldwijde recessie” Hij beklemtoonde dat deze afspraak het verlies aan banen in Engeland zou tegengaan. De $1.1 biljoen zal de IMF, de Wereld Bank en anderen in staat stellen om geld te lenen aan kwetsbare landen. Er zal een tienvoudige toename zijn, tot $250 miljard, van de mogelijkheid van het IMF om leden toe te staan te lenen uit reserves aan vreemde valuta van andere landen.

Mijn Commentaar: Geen van deze maatregelen zal helpen. Tenslotte komen we weer in een volgende crisis terecht, met slechts een korte tijd van rust ertussen, net als bij de plagen van Egypte.

Dit alles gebeurt slechts met het enige doel ons te helpen om te erkennen dat onze egoïstische natuur slecht is. Als we ons dit eenmaal realiseren, dan zullen we ons van dit kwaad willen bevrijden, zoals een kankerpatiënt zich wil ontdoen van de ziekte die zich door zijn hele lichaam uitzaait, en toch niet gevonden en verdreven kan worden.

Juist deze wanhopige wens staat de mens toe zich van het kwaad te ontdoen. Dit is de echte uittocht uit Egypte. Het is een uittocht naar de wereld van het Licht – de openbaring van de Hoogste Wereld en de Hoogste Kracht. Maar hoeveel topconferenties zullen er nog nodig zijn tot we daar aankomen?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Globale Crisis Zijn De Persweeën Van De Nieuwe Wereld
Laitman.com Post: Brown’s Appeal to Bankers’ Conscience Will Go Unheard
Laitman.com Post: The Crisis Will Continue Until We Cry Out, “Enough Egoism!”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed