We Naderen De Staat Van Volledige Openbaring

noEen vraag die ik ontvangen heb: Ik kwam net Pulsa d’Nura tegen, wat zogenaamd een Kabbalistische vloek is, en blijkbaar werd dit in Israël gebruikt om Ariel Sharon en anderen te vervloeken, en het werkte iedere keer. Dit is verschrikkelijk! Is dit waar? Kan iemand Kabbalah gebruiken om een ander te schaden?

Mijn Antwoord: In het algemeen gebeurt dit op de wijze waarop het met Raspoetin gebeurde: Hij sneed de kroonluchter in de ontvangstkamer door en waarschuwde dat er iets vreselijks zou gebeuren als de prins naar binnen ging. Toen de kroonluchter daadwerkelijk viel, zei iedereen dat hij een profeet was. Hetzelfde is hier aan de hand: op het moment dat iets gebeurt, verschijnen er duizenden bedriegers en roepen ze hard: “Kijk! We zeiden het toch!?” – Dus doe maar rustig aan – er zijn geen wonderen in deze wereld!

De wereld is dat wat we waarnemen. We noemen datgene dat aan ons geopenbaard is “deze wereld” of “onze wereld” en dat wat nog niet aan ons geopenbaard is “de verborgen wereld”. En we onthullen de wereld voortdurend in een grotere mate. Om deze reden veranderen de “verborgen” en de “geopenbaarde” wereld voortdurend, aangezien de grenzen van het “geopenbaarde” steeds uitbreiden.

We naderen nu de staat van volledige openbaring van de wereld, waar niets verborgen zal blijven. De Schepper (de hele Natuur) zal aan ons onthuld worden, omdat we gelijkvormig zullen worden aan de aard van de Schepper door ons gemeenschappelijke egoïsme te veranderen naar de eigenschap van schenking. Dan zullen we Hem onthullen, zoals er geschreven staat “Iedereen zal Mij kennen, van de grootsten tot de kleinsten”.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: There Are No Miracles
Laitman.com Post: The Illuminati’s Coming to Get You – NOT!
Baal HaSulam Article: “The Essence of the Wisdom of Kabbalah”
Article: “Kabbalah as a Modern Teaching”
icon for podpress  Miracles [4:37m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed