We Moeten De Werkelijkheid Van Onze Volledige Onderlinge Verbondenheid Erkennen

laitman_2009-02-03_3Twee vragen die ik ontvangen heb over het overwinnen van de financiële crisis:

Vraag: Wat is volgens u de meest economische manier om de huidige financiële crisis te overwinnen?

Mijn Antwoord: We moeten de natuurwet van correcte distributie navolgen, waarin elke persoon zichzelf tot in het volste zal verwezenlijken en alles wat hij verdient zal verdelen in wat hij nodig heeft en gebruikt, en het restant. Het laatste zal hij aan de samenleving bijdragen, om gedistribueerd te worden over iedereen in de mate waarin men het nodig heeft. We kunnen alles hierover leren bij het menselijke lichaam, omdat dit de manier is waarop alle onderdelen ervan onderling verbonden zijn.

Laat iedere persoon omwille van iedereen anders verdienen, in de mate dat hij dit kan. Laat iedereen miljoenen verdienen – de samenleving zal er alleen maar door gebaat zijn! Als we dit soort contracten en overeenkomsten beginnen te maken, als mensen hun management en zakelijke talenten gebruiken om het maximale voordeel voor de samenleving te behalen, zullen ze hiervoor terug ontvangen op het sociale en spirituele vlak – ze zullen het gevoel van de Schepper krijgen. En dan is elke zaak die ze opzetten gegarandeerd een succes!

Vraag: Wat kan de getroffen landen helpen om uit de financiële crisis te komen?

Mijn Antwoord: Het enige dat iedereen kan helpen is om te erkennen dat de realiteit, waarin we ons op het moment (trouwens buiten onze wil om) in bevinden, een werkelijkheid is van volledige onderlinge verbondenheid en afhankelijkheid.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Komende Stadia Tot Aan Het Eind Van De Crisis; Uitgelegd Door Economen En Door Kabbalah 

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: We Moeten De Werkelijkheid Van Onze Volledige Onderlinge Verbondenheid Erkennen Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Iedereen Schoon Wassen Laitman.nl Artikel: Karl Marx Wint Aan […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed