Wat Heeft De Financiële Crisis Voor Ons In Petto?

History Is the Unraveling of Reshimot Inside UsTwee vragen die ik ontvangen heb over de nawerkingen van de financiële crisis:

Vraag: Als we geen correctie bereiken, zullen de komende slagen dan overeenkomen met de stadia van de ontwikkeling van de schepping? We zijn momenteel getuige van een financiële crisis. Betekent dit dat de volgende crisis plaats zal vinden op het vegetatieve niveau etc.?

Mijn Antwoord: Zeker, de crises zullen steeds intenser worden, kwalitatief gezien.

Vraag: De topzware zakelijke hebzucht is een grote factor die bijdraagt aan de financiële problemen. Hoe kan een onderneming of land efficiënt werken als kapitalistische hebzucht en het ego de primaire drijfkracht zijn? Wat zal er met die individuen gebeuren, als ze niet meer hun miljoen dollar per jaar aan salaris kunnen ontvangen en toch blijven proberen om met hun levensstijl door te gaan?

Mijn Antwoord: Ze zullen beseffen dat ze nooit echt voldaan waren, maar alleen de illusie van vervulling hadden. Ze zullen zich wenden tot de Bron van de ware, eeuwige en perfecte voldoening. Om te beginnen uit noodzaak, gedreven door het lijden en daarna – door het voelen van de harmonie en het oneindige genot.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Kleine Prins Verklaart De Financiële Crisis 
Laitman.nl Artikel: De Crisis Duurt Zolang Als Nodig Is 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed