Wanneer Zullen de Mensen Zich Realiseren Dat Zij Zelf Verantwoordelijk Zijn Voor De Crisis?

In all life situations, your behavior should be determined only by the spiritual goalIn het Nieuws (from Mail Online):Elke 10 minuten wordt er een gezin uit huis gezet nu inbeslagnames met 92% omhoog schieten.” Iedere tien minuten wordt er (in Engeland) een gezin uit hun huis gezet. De economische crisis is sinds september dramatisch verergerd, en dit betekent dat er nu zelfs nog meer gezinnen de strijd voor het behoud van hun huis aan het verliezen zijn. Nu er iedere dag 85 bedrijven op de fles gaan, stijgt de werkloosheid, en dit is een van de meest voorkomende oorzaken waardoor iemand zijn huis verliest.

Mijn Commentaar: Wanneer zullen mensen beginnen te zoeken naar de verantwoordelijken voor de crisis, en er dan achter komen dat zijzelf degenen zijn de schuld dragen, en zichzelf gaan corrigeren!?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Financiële Crisis Helpt Ons Onze Werkelijkheid Te Begrijpen
Laitman.com Post: Gordon Brown, “Seize This Moment of Change to Create a Truly Global Society” 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed