Waar Komen We Vandaan?

who-are-weIn het Nieuws (van The Guardian):Het Darwinisme Redden“.  Volgens een Theos/ComRes onderzoek, is meer dan de helft Britten, septisch over de Darwinistische evolutie. Ongeveer een kwart mensen was consistent en overtuigd Darwinist, terwijl net iets minder in de gelijke mate consistent en overtuigd tegenstander was (verdeeld in “jonge aarde” creationisme en Intelligent Ontwerp). De resterende 50% was ergens tussen in, waarbij verschillende ideeën met elkaar vermengd werden, waarbij een duidelijke neiging te zien was om hun gok te bepalen.

Mijn Commentaar: Leven zal ons dwingen om hier achter te komen. De vraag: “Waar komen we vandaan?” heeft betrekking op de vragen, “Wie zijn we?” en “Waarom zijn we hier?”. Deze vragen verschijnen tegelijkertijd met de vraag over het doel van ons lijden, en gauw genoeg, zal niemand in staat zijn om onverschillig te blijven ten aanzien van deze vraag of zijn antwoord.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Vaticaan Accepteert Darwin’s Theorie, Maar Kabbalah Doet Dit Niet 
Laitman.nl Artikel: Darwin’s Theorie Werkt Niet Meer In Onze Tijd 
The Path of Kabbalah: Chapter 2.1 – “The Purpose of Creation” 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed