Vrouwen Hechten Meer Waarde Aan De Kwaliteit Van Relaties Dan Mannen

friendIn het Nieuws (van The National Post):Vrouwen hebben het, het hardst te verduren in een slecht huwelijk, zegt onderzoek“. – Mannen en vrouwen voelen zich beiden gedeprimeerd, maar vrouwen zijn de enige die last krijgen van hoge bloeddruk, abdominaal vet en andere kwalen die het risico op hartziekte en beroerte verhogen. “Vrouwen hechten meer waarde aan de kwaliteit van relaties dan mannen, en misschien nog belangrijker is, dat ze er meer aandacht aan schenken. Als het niet goed gaat zijn ze hiervan bewust en maken zich er meer zorgen over dan mannen”, zegt Tim Smith, de medeauteur van het onderzoek en professor psychologie aan het Universiteit van Utah.

Mijn Commentaar: Mannen zijn minder afhankelijk van vrouwen en minder aan ze gehecht. Dit is “Eva’s verdoemenis die de zonde opvolgt”. Deze zegt: “Je zult naar je echtgenoot verlangen, en hij zal over je heersen”.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What Is the Purpose of Women’s Suffering?
Laitman.com Post: Why Women Are More Depressed
Kabbalah & Relationships
Kabbalah & Women
“A Woman’s Nature”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed