Stop Met Je Zorgen Te Maken Over De Wereld En Denk Over Iets Hogers

Don't Look for Love In This WorldEen vraag die ik ontving: Hier een familiescenario: een persoon wil roken, dus hij rookt, maar lijdt aan de kennis, hij weet dat roken slecht voor hem is. Of, neem een werkgever, die zijn werkgevers moet betalen; als hij ze weinig betaalt, dan lijdt hij, en als hij ze veel betaalt, lijdt hij ook. En zo is het met alles: “Wel trouwen- niet trouwen, doodgaan, niet doodgaan”, wat je ook doet, je zal er altijd spijt van krijgen. Dit zijn mijn gedachten, hoe zou u die uitleggen?

Mijn Antwoord: Mijn advies is: Stop met aan jezelf te denken! Laat de wereld daar gaan waar het wil gaan zonder jouw zorgen. Denk niet aan de wereld, waarmee ik bedoel, denk niet over jezelf of de wereld. Reinig jezelf daar volledig van.

En nu, denk je aan hogere zaken dan jezelf. Reik uit naar de Hogere Wereld en hou alleen dat in je visie.
Dit betekent niet dat je je moet afsluiten van de wereld. Handel fysiek en lichamelijk in de wereld voor zover dat nodig is voor jou en voor anderen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed