Sprinkhanen Vernietigen Plantengroei Uit Plezier In Een Zwerm Te Zijn

beesIn het nieuws (van Science Daily):”Hoe een Chemisch Stofje in de Hersenen Ongevaarlijke Sprinkhanen Verandert in een Zwermende Plaag.” Een samenwerkend team van wetenschappers heeft aangetoond dat een toename van de chemische stof serotonine (het “geluk-hormoon”) in specifieke delen van het zenuwstelsel van de insecten, de sleutel vormt tot gedragsverandering die tot het zwermen leiden…Enorme zwermen van miljarden locusts (sprinkhanen die zwermen), vele vierkante kilometers in omvang, brengen nog steeds zware economische schade toe aan delen van Afrika en China. In November 2008, werd Australië geplaagd door zwermen met een lengte van wel 6 kilometer.

Mijn Commentaar: De sprinkhanen voelen zich gelukkig als ze zich in een zwerm bevinden. Dat veroorzaakt hun gedrag, het eten is secundair. Als de sprinkhanen zich niet meer gelukkig voelen door het werken in een zwerm, dan houden ze op met het vernietigen van de plantengroei. Maar deze onbewuste behoefte aan serotonine kan niet vernietigd worden. Deze “plagen van Egypte” zullen pas verdwijnen als de mens boven de natuur uitstijgt, en het gevoel van geluk begint te vergaren. Dit zal alle lagere niveaus van de natuur beïnvloeden, en dan zullen de plagen verdwijnen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wanneer Houdt De Financiële Crisis Op?
Laitman.nl Artikel: De Huidige Crisis Is De “Eerste Plaag Van Egypte”

Engelstalig:
Interview with the Future: “The Exodus from Egypt – from Corporeality to Spirituality”
icon for podpress  Lesson on Rabash Article from Shlavey HaSulam, volume 4, Moadim, pg. 142: “For I have Hardened His Heart” [02:17:47m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed