Samen Studeren Werpt De Meeste Vruchten Af

study-kabbalah-and-spritual-worries-will-outweigh-your-current-onesTwee vragen die ik ontving over hoe we het Omgevende Licht moeten aantrekken:

Vraag: Tijdens het derde deel van de les van vanmorgen zei u dat het belangrijkste voor de mensheid nu is om tot een bewustzijn van het kwade te komen, en dat dit alleen kan worden gedaan met de hulp van het Omgevende Licht (Ohr Makif). Kunnen wij dit Omgevende Licht alleen aantrekken door middel van Talmud Eser Sefirot of met behulp van aangepaste materialen? Kan bijvoorbeeld, voor een beginner, die niets over Kabbalah weet, een onderhoudende uitzending op Channel 66 of een vriendelijk gesprek met leerlingen van Rav Laitman over Kabbalistische onderwerpen ook een bron van het Omgevende Licht zijn?

Mijn Antwoord: Natuurlijk. Al onze materialen, in al hun vormen, wekken het Omgevende Licht op. Het resultaat is afhankelijk van het materiaal (de grootste invloed vindt plaats tijdens mijn ochtend lessen, van jouw verlangen en van jouw verbinding met ons. Ik ontvang veel antwoorden op onze tv zender, en ik zie dat die echt prachtige veranderingen in mensen teweeg brengt!

Vraag: Ik ben een beginner. Wat trekt meer Licht aan: het lezen van boeken, of het studeren via internet?

Mijn Antwoord: Het meeste levert het samen studeren op, vooral als je live studeert, samen met ons!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Kabbalah Channel, YES 66, Brings Good Changes
Laitman.com Post: The Surrounding Light’s Influence Depends On Your Aspiration to the Future State (Advanced)
Kabbalah Revealed: “Up the Ladder”
The Path of Kabbalah: “About the Study” 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed