Rusland Zou De Weg Kunnen Voorgaan Naar Globale Vereniging

RussiaEen vraag die ik ontving: Een nieuwe wereldvisie die ernaar streeft de gehele civilisatie te laten opstijgen naar een nieuw bewustzijnsniveau is geplubiceerd op webpagina van de nationale beweging “RUSSIA IS US”. In de rubriek “A New Worldview” op het discussieforum en andere plaatsen.

Uw ideeën en gedachten die gepubliceerd zijn op de sites van de Kabbalah Academy en over het gehele internet zijn gebruikt om een nieuw fundament op te zetten voor een nieuw wereldvisie. Wij zouden het enorm waarderen als u ons zou voorzien van commentaar en suggesties.

In diep respect,
Alexey Yurievich Bartunov
Leider van de nationale beweging “RUSSIA is US”.

Mijn Antwoord:

Geachte heer Alexey Yurievich,

Het zal me veel genoegen doen om te participeren in een mogelijkheid om een beter Rusland te bouwen. Ik heb altijd gezegd dat de innerlijke behoeften van de Russische bevolking dicht bij de Kabbalistische ideeën staan. De zoektocht naar een nationaal idee, zelfexpressie en zelfrealisatie in de wereld binnen een speciale verlichtende kracht die respect en lof aantrekt – dit alles is mogelijk juist door een correcte manier van vereniging van alle naties. Rusland kan hierin vooroplopen, als de initiator van een georganiseerd plan voor een nieuwe gemeenschap. Ik kan hier helemaal mee in stemmen.

Toegevoegd Commentaar: Proffesor Dov Sadan schrijft in zijn boek Spirituele Opleving dat gedurende de revolutieperiode in Rusland, Baal HaSulam deelnam aan de Poolse arbeidersdemonstraties en hen steunde door de rode vlag te dragen! Hij heeft uitgelegd dat dit in Rusland gebeurde in Rusland omdat het volk dichter bij de Kabbalistische gedachten kwam.

Later, na de verhuizing naar Palestina in 1921, toen er socialistische veranderingen kwamen in Polen, kwam Baal HaSulam terug naar Polen en probeerde opnieuw in contact te komen met de leiders van de Poolse Arbeidersbeweging. Hij wilde dat de socialistische veranderingen correct werden geïmplementeerd.

Helaas konden de mensen hem niet horen. Om dit te kunnen horen zou de gemeenschap in staat moeten zijn boven het egoïsme uit te stijgen en moeten herkennen dat er geen ander pad is dan globale vereniging.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Russia and Israel Have the Opposite Problem
Laitman.com Post: Instead of Seeking to Change our Economic Systems, We Should Draw the Upper Light of Correction

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed