Ondanks De Financiële Crisis, Behaalt McDonalds Grote Winst In 2008

profitIn het Nieuws (van Yahoo): “McDonalds maakt een geweldige winststijging van 80% bekend”. De fast-food gigant McDonalds maakte onlangs bekend dat zijn nettowinst 80% gestegen is ten opzichte van vorig jaar, omhoog getrokken door een groeiende vraag van de consument die op zoek is naar goedkope maaltijden in een dieper wordende wereldwijde crisis.”

Mijn Commentaar: De overheid dient openbare kantines open te stellen met een “dollar menu”, waarbij ze drie maaltijden beschikbaar stellen voor degenen die ingeschreven zijn in het systeem van wereldwijde educatie (openbare lessen voor iedereen, zoals “De Globale Wereld en Zijn Wetten” en “De Gedragsregels in de Nieuwe Wereld”).

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wat Het Wereldwijde Onderwijssysteem De Mensen Moet Leren

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Laws of the Future Society

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed