Omgaan Met De Financiële Crisis: Een Verandering Van Strategie?

turnIn het nieuws (uit The European Parliament):Concentreer je op de lange termijn terwijl je tegelijkertijd de economische crisis aanpakt.” Leden van het Europees Parlement en van nationale parlementen van de 27 lidstaten en de kandidaat – lidstaten zijn een tweedaagse gezamenlijke parlementaire vergadering begonnen om een “nieuwe afspraak voor Europees economisch herstel te bespreken. De President van de ECB (de Europese Centrale Bank) Jean-Claude Trichet zei dat pakketten stimuleringsmaatregelen gericht zouden moeten zijn op structurering op een langere termijn.

Mijn Commentaar: Ze beginnen te begrijpen dat ze geen controle hebben over de situatie en dat het zinloos is om iets te plannen omdat er geen reguleringsmechanisme is! Het ontbreken van vaste grond onder hun voeten zal maken dat ze blijven zoeken naar oplossingen totdat ze ontdekken dat de crisis slechts is veroorzaakt door het ontbreken van volledige, wederzijdse en goede verhoudingen tussen mensen.

Als ze blijven zoeken naar meer antwoorden zullen zij zich realiseren dat het noodzakelijk is om middelen te vinden teneinde de verhouding tussen de mensen te verbeteren. En dit is alleen mogelijk door de methode van de Kabbalah – de wetenschap die deze verhouding verklaart – toe te passen. Dan zal de Kabbalah werkelijk een wetenschap van onze levens worden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Unity for the Right Purpose Can Stabilize the Banking System
Laitman.com Post: Crisis and Resolution

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed