Obama Zal Gelijk Aan Het Leven Moeten Veranderen

obama_wpNieuwsrapportage: Een recent artikel in The New York Times had de titel, 2 Years After Campaign Began, a Different World, [2 Jaar Na Het Begin Van De Campagne, Is Er Een Nieuwe Wereld] dit laat zien hoe anders de wereld was toen Obama de Presidents Kandidaat werd in februari 2007. Het was voor de economische crisis, de situatie in Irak en het Midden-Oosten was net begonnen. Het artikel poneert de vraag, “Terwijl de wereld veranderde, veranderde Dhr. Obama mee?

Mijn Commentaar: Het leven zal hem forceren te veranderen. Toch wens ik voor hem om de veranderingen zo snel mogelijk door te maken- omdat hij tenslotte een engel van de Schepper is!

Verwante Materialen
Laitman.nl Artikel: Waarom Mijnheer Obama Baat Kan Hebben Bij Het Studeren Van Kabbalah
Laitman.nl Artikel: Behalve Kabbalisten Is Alles En Iedereen Een Engel

Engelstalig:
Laitman.com Post: Obama: A Chance for Hope or Another Disappointment?

2 Reacties

  1. hallo ik vroeg me af waarom jullie engelstalige linken gebruiken terwijl jullie al veel dingen vertaalt hebben zoals deze http://www.laitman.nl/2009/01/waarom-mijnheer-obama-baat-kan-hebben-bij-het-studeren-van-kabbalah/ dat kan dan toch in het nederlands? waarom is dat?

    groeten, Diana

  2. Hallo Diana,

    Dank je wel voor je suggestie. Dit is inderdaad iets waar aan gewerkt wordt, namelijk alle links actualiseren naar de Nederlandse vertalingen. Voor nu is dit alleen omdat we te maken hebben met te weinig mankracht.

    Bedankt voor jouw bijdrage en ik zal de link van de vertaling meteen toevoegen!
    Groet Maria

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed