Nieuwe Relaties Vanuit Vertrouwen En Samenwerking Zijn Manier Om Uit De Crisis Te Komen

Analysis of the CrisisNieuwsrapportage (uit The Financial Times):Het vertrouwen van de Duitse verkopersbond signaleert problemen vooruit“. Een veiling van de Duitse soevereine bond faalde onlangs, toen investeerders een van de meest liquide en veiligste bezittingen in de wereld vermeden, in een waarschuwing aan regeringen die de records opzochten om de hoeveelheid schulden omhoog te drijven, om zo de trage economie te stimuleren. Het vertrouwen van de eerste eurozone veiling van 2009 geeft signalen af voor problemen in de toekomst, als regeringen over de wereld hopen op een schuld van 3.000 miljard uit te komen, 3 maal zoveel als in 2008.

Mijn Commentaar: We zullen doorgaan met het duidelijk laten worden van het gebrek aan correcte interacties in de gehele wereld in al zijn delen. Dit zal duidelijker worden omdat dit tot uitdrukking komt in een tekort aan vertrouwen, geloof, niet bereid zijn tot participeren enz. van de mensheid – totdat we ons realiseren dat het nodig is om nieuwe relaties te creëren; relaties van wederzijdse garantie en coöperatie.

Deze relaties kunnen alleen ontstaan als we het systeem van inter-connectie waar we ons in bevinden gaan inzien. En zodat dit gebeurt hebben we uitleg nodig, opvoeding, onderwijs dat de mensen leert over de globale wereld.

Dus welke middelen gaan we gebruiken om uit deze crisis te komen?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Baal HaSulam Beschrijft De Voorwaarden Voor Het Leven In Een Allesomvattende Wereld
Laitman.nl Artikel: De Europese Unie Moet Een Cruciale Beslissing Nemen

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed