Nieuw Onderzoek Betwijfelt De Darwinistische Theorie

putsIn het Nieuws (van Science Daily):Natuurlijke Selectie Niet Het Enige Proces Dat Evolutie Vooruit Stuwt?“. Waarom hebben sommige van onze genen zich snel ontwikkeld? Het wordt algemeen geloofd dat de Darwinistische theorie hiervoor verantwoordelijk is, maar een onderzoek uitgevoerd door een groep aan de Uppsala Universiteit suggereert het volgende.. veel van de genetische veranderingen die leiden tot de mens specifieke eigenschappen, zijn niet zo zeer het resultaat van Darwinistische selectie voor nieuwe aanpassing, maar eerder een mogelijk gevolg van de vaststelling van schadelijke mutaties. Dit staat in contrast met het traditionele Darwinistische standpunt dat ze het resultaat zijn van natuurlijke selectie ten gunste van adaptieve mutaties.

Mijn Antwoord: Evolutie (de voortdurende ontwikkeling van het hele universum) is gebaseerd op de voortdurende manifestatie (openbaring) van informatie, data of genen. Deze genen worden Reshimot genoemd (wat afstamt van het Hebreeuwse woord, dat betekent “opname”), en ze wakkeren voortdurend groter en groter egoïsme aan, op alle niveaus van de natuur (levenloos, plantaardig, dierlijk en menselijk niveau van het egoïsme). Op zijn beurt, bouwt het egoïsme externe “dekmantels” ofwel vormen van het levenloze, vegetatieve, dierlijke en menselijke niveau, en al hun verscheidenheid.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Darwin’s Theorie Werkt Niet Meer In Onze Tijd
Laitman.com Post: Creation and Evolution
Laitman.com Post: A Reshimo Is One’s Complete Future State
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “From the First Thought to the First Man”
Interview with the Future: “The Spiritual Gene and the Reshimot (Reminiscence)”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed