Los Van Het Internet, Gebeurt De Echte Verbinding “Van Ziel Tot Ziel”

connectDrie vragen die ik ontvangen heb over het gebruik van Internet als middel om ons met elkaar te verbinden:

Vraag: Onderzoek laat zien dat 11 op 100 burgers in de wereld toegang hebben tot computers en het Internet. Hoe kunnen we ons als één maatschappij voelen als er slechts een aantal van ons daadwerkelijk virtueel verbinding kan maken.

Mijn Antwoord: Ten eerste werd de verbinding tussen de mensen niet geschapen door het Internet, maar door de Schepper. Onze zielen zijn stevig aaneengesloten in één systeem. Gedachten en verlangens gaan direct van ziel naar ziel, en niet via het web. Los van het hebben van Internet, zal iedereen voelen dat ze in gelijke mate tot de hele wereld behoren.

Vraag: Als de globale crisis het Internet schaadt, wat zal er dan gebeuren met onze disseminatie en de virtuele groepen?

Mijn Antwoord: We moeten al het mogelijke doen om zeker te stellen dat onze vrienden over de hele wereld met ons verbonden kunnen blijven. Als de wereld ons nodig heeft, dan zullen we zeker in staat blijven om de verbinding met de hele wereld te behouden. Misschien zullen we zelfs grotere mogelijkheden ontvangen om dit te doen.

Vraag: Ik had een idee tijdens het Blackpool Congres: ik dacht over de ouderen, die niet met computers om kunnen gaan. Ik vind dat het goed zou zijn om ze de mogelijkheid te geven om de eenheid te voelen. We zouden ook aan hen kunnen vertellen over de werkelijkheid, vrijheid van keus, en hoe de wereld te zien vanuit het standpunt van Kabbalah. Dit zou kunnen leiden tot meer acties door deze groep “bewuste oude mensen”. Als ik dit soort denken probeer te ontwikkelen met een “ouderen groep” in mijn stad, denkt u dat het enig nut zal opleveren?

Mijn Antwoord: Iemands leeftijd is volkomen irrelevant wat betreft de studie van Kabbalah, omdat de ziel geen leeftijd heeft. Zich met het idee verenigen corrigeert de ziel al. Probeer het! Ik hoop dat, als we eenmaal een bepaald niveau van succes met onze disseminatie aan de massa bereiken, de televisie zenders dan geïnteresseerd zullen raken in onze TV programma’s.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Internet In a Time of Global Crisis
Laitman.com Post: The Kabbalah Channel, YES 66, Brings Good Changes
Kabbalah Today Article: “The Soul Is Ageless”
Chapter from Book Kabbalah Revealed: “Adam ha Rishon – The Common Soul”

icon for podpress  Our Environment: The Collective Soul [04:07m]:  | Download 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed