Laten We Eens Precies Zeggen Wat Het Resultaat Van De Crisis Zal Zijn

lawsIn een interview met rabkor.ru, “This is an Unusual Global Crisis” zegt William Engdahl het volgende:

De wereldwijde financiële crisis stelt economen en politieke wetenschappers over de hele wereld voor een raadsel. Sommigen verwachten dat de crisis over een jaar voorbij is, terwijl anderen zeggen dat de wereld zo drastisch zal veranderen dat het in Europa een ongehoorde luxe zal worden om een auto te bezitten, en dat de armoede in de VS zo zal toenemen dat het land in een toestand van revolutie terecht zal komen.

Mijn Commentaar: Ik heb nog geen enkele juiste conclusie gehoord! De juiste crisis moet tot het juiste gevolg leiden: iedere persoon zal alles hebben wat hij nodig heeft om ten bate van anderen te bestaan. Daarbij zal elke persoon, door de juiste houding aan te nemen tegenover zichzelf en anderen, zijn eeuwige en volmaakte bestaan ervaren in samensmelting met de Natuur (de Schepper).

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Vrede Van Elke Persoon Is Van Iedereen Afhankelijk

Verwante Materialen (Engels):
Baal HaSulam Article: “Building the Future Society”
Baal HaSulam Article: “The Future Generation”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed