Kabbalah Is De Wetenschap Over De Juiste Verbindingen Tussen Ons

correctDrie vragen die ik ontvangen heb over iemands innerlijke werk:

Vraag: Iedereen bevindt zich in een andere situatie, en gaat door een andere staat. Ik wil het volgende weten: wat is de kern van onze verbinding? Hoe kunnen we samen zijn? Hoe kan ik zeggen wat onze rol is in het algemene systeem, en hoe kunnen we die rol vervullen? Op elk willekeurig moment, hoe gedragen we ons op een manier die ons zal toestaan om de verbinding te behouden?

Mijn Antwoord: Het is precies met het doel om deze verbinding te scheppen dat we samen studeren, bijeenkomen en Kabbalah verspreiden. Kabbalah is de wetenschap over de juiste manier om met elkaar om te gaan, en de Schepper wordt in deze verbinding onthuld.

Vraag: Wat is de bron en het doel van het gevoel van eenzaamheid? Waarom voel ik eenzaam, ook al word ik omringd door vele mensen (vrienden, familie, collegae etc.)?

Mijn Antwoord: Het is om je te helpen het verlangen te ontwikkelen naar een ware verbinding met anderen en met de Schepper – een verbinding die vervuld zal worden door het Licht, in plaats van een lege verbinding.

Vraag: Waarom zegt u dat we alleen innerlijk dingen kunnen ontdekken? Is dat niet egoïstisch? En hoe zit het met vrienden? Ze zijn extern voor iemand die de Machsom nog niet over is.

Mijn Antwoord: Je kan correctie aan niemand opleggen, en je kan het ook voor niemand anders verrichten. Je kan alleen anderen over de wereld, zijn doel en hoe dit te bereiken vertellen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed