Jonge Volwassenen Verwerpen Huwelijk Omdat Het Wereldwijde Egoïsme Onthuld Wordt

Is Correction Possible without a Man?In het Nieuws (uit The Daily Telegraph):Huwelijk wordt niet gezien als de ‘beste relatie’ door jonge mensen“. Het huwelijk wordt niet meer beschouwd als de beste vorm van een relatie door de jonge generatie. Dit laat het grootste onderzoek ten aanzien van publieke opinie in Brittannië zien. Getrouwde stellen zullen volgend jaar een minderheid vormen, naar mate een toenemend aantal mensen ervoor kiest om buitenechtelijk met elkaar samen te wonen.

Mijn Commentaar: Dit gebeurt omdat het wereldwijde egoïsme op het moment geopenbaard wordt, en het laat ons zien hoe onderling verbonden we allen zijn en hoe weinig we naar deze verbinding verlangen. Om deze reden, zullen we in onze tijd te maken krijgen met een compleet verval van de gezinseenheid, het fundament van de maatschappij, indien we er niet mee beginnen om onszelf te corrigeren en onze eigenschap van “iedereen gebruiken” niet naar de eigenschap “iedereen dienen” transformeren.

Een zodanige instorting van de familie eenheid, de basis van het leven, overkomt alleen mensen. Het overkomt dieren niet, omdat ze niet dezelfde egoïstische verbinding tussen de partners hebben zoals de mensen, die de eenheid dienen te verwerven waarin “alleen één zijn”, volgens de wet van de Wederzijdse Garantie (Arvut).

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Mensheid Is Eén Integraal, Samenhangend Organisme
Laitman.nl Artikel: Wat Is De Grootste Prioriteit Bij Het Opvoeden Van De Jonge Generatie
From Chaos to Harmony: Chapter 5 – “Obeying Nature’s Law. Life’s Purpose”
Article: “One Law”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed