Je Nieuwe Omgeving – Bnei Baruch

We Must Only Unite Our Points In the HeartEen vraag die ik ontvangen heb: Baal HaSulam zegt dat onze hele vrijheid gelegen is, in het kiezen van onze omgeving. Maar wat als we nu onze omgeving nu kiezen, is onze keuze dan niet gebaseerd op dat wat we van onze vorige omgeving hebben ontvangen?

Mijn Antwoord: We kiezen een nieuwe omgeving onder de invloed van een nieuwe spirituele Reshimo: plotseling verschijnt er in ons een verlangen naar iets “voorbij aan deze wereld”, en dan worden we op een of andere manier in contact gebracht met een nieuwe omgeving – Bnei Baruch. Dit is waar je nieuwe pad begint. En het is hetzelfde voor iedereen. Dit is waarom wij (Bnei Baruch) bestaan.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Onze Hersenen Zijn De Slaaf Van Onze Omgeving 
Laitman.nl Artikel: De Oplossing Voor De Wereld Crisis Kan Niet Gevonden Worden Zonder Kabbalah

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed