In Alle Materie Zit Spirituele Kracht

matterIn het Nieuws:(vertaald van Newsland.ru): Wetenschappers hebben ontdekt dat mentale oefeningen een sterk positief effect hebben op het menselijke organisme. Het blijkt dat we gymnastiek kunnen doen zonder enige lichamelijke inspanning.

Mijn Commentaar: De macht van de gedachte (“Het Idee van de Schepping”) ligt aan de wortel van de hele schepping. De hele schepping heeft zich uit deze gedachte ontwikkeld, inclusief alle bijzondere krachten die neerdaalden en grover werden, totdat zij de fysieke krachten van onze wereld werden. De meest grove van deze krachten vormden een materiële schil om zich heen.

Maar binnen alle materie, is er een spirituele kracht die haar beheerst, die alle materie drijft naar gelijkvormigheid aan de Schepper, aan de eigenschap van het geven en van liefde.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wetenschappers Vinden Nieuwe Manieren Om De Kracht Van De Gedachten Te Benutten

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed