Iedereen Probeert Op Zijn Eigen Manier Aan De Crisis Te Ontkomen

moreNieuwsbericht (vertaald van chaskor.ru): Het concept van eco-dorpen is populair geworden omdat mensen hopen te ontsnappen aan de valstrik van de beschaving die hen klem heeft gezet.

Gisteren nog leken zulke gemeenschappen extremistisch en sektarisch, maar vandaag worden ze gezien als een manier om de wereldwijde crisis, die in wereldwijde chaos verandert, te overleven. Bovendien is het gemakkelijker om een crisis te overleven in een commune.

Mijn Commentaar: Het zich afscheiden van de wereldbeschaving om het eigen hachje te redden zal elke commune in een grote crisis doen belanden – een die nog groter is dan die in de rest van de wereld. Omdat een commune zich dan zou isoleren van ieder ander om in zijn eentje te overleven, en dat gaat in tegen de eenwording, de globalisatie, en tegen het plan van de Natuur om iedereen te verenigen. Dit zijn geen eco-dorpen, het zijn EGO-dorpen!

Nieuwsbericht (van World Net Daily): …de VS bewegen zich dichter naar een Naziachtig totalitair systeem toe, zo waarschuwt een voormalig Duits lid van de Hitlerjugend in een nieuw boek. “Iedere dag brengt dit land dichter naar de afgrond van een Nazi-achtig totalitair regime,” schrijft Hilmar von Campe….

Mijn Commentaar: Volgens Kabbalah gaan we ofwel naar wereldwijde integratie toe, ofwel we gaan richting wederzijdse isolatie en de opkomst van Nazi regimes in de ontwikkelde landen.

Nieuwsbericht (uit National Post): Tijdens economisch slechte tijden wenden zich steeds meer alleenstaanden tot het Internet als een goedkope en gemakkelijke manier om liefde te vinden. Een enquête door de Opinion Research Corp. wees uit dat 57% van de Amerikanen zeiden dat de kredietcrisis hen bezorgd heeft gemaakt over hun liefdeleven…en soortgelijke enquêtes in Australië en in Engeland gaven dezelfde resultaten.

Mijn Commentaar: Lijden en angst laten ons zien hoe kwetsbaar we zijn en hoezeer we de steun van de omgeving nodig hebben. Wij zijn geschapen als sociale wezens en we moeten een vriendelijke en ondersteunende omgeving om ons heen scheppen. En als we dat niet willen, dan dwingt de natuur ons ertoe. Dan zullen we er behoefte aan hebben en daarom een dergelijke maatschappij opbouwen!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Bespiegelingen Over De Crisis

Engelstalig:
Laitman.com Post: Where Is the World Going – Nazism or Global Unity?
Kabbalah Today Article: The Divine Conspiracy 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed