Iedereen Is Op Zoek Naar Een Oplossing Voor De Financiële Crisis

lookingNieuwsbericht(van dp.ru): De bekende Russische TV verslaggever M. Leontiev gelooft dat de enige oplossing voor de crisis een globale oorlog is.

Mijn Commentaar: Dit is geen oplossing, maar een manier om in een nieuwe levenscyclus terecht te komen, die veel erger zal zijn dan de huidige! Dhr. Leontiev zou zich moeten voorstellen dat hij morgen bijvoorbeeld geboren zal worden in een arm gezin in Afrika …

Nieuwsbericht (vertaald van utro.ru): De President van de Russische Federatie, Medvedev, heeft verklaard dat politici naar elkaar moeten leren luisteren voor ze beslissingen nemen. Dit is de manier om de huidige financiële crisis tot een minimum te beperken.

Mijn Commentaar: Dhr. Medvedev heeft gelijk, als hij ermee bedoelt dat alleen oprecht, altruïstisch en wederzijds begrip ons lot zal verzachten.

Nieuwsbericht (van The Telegraph en Fox News): De tweede bevelhebber van Al-Quaida, Ayman al-Zawahiri heeft het volgende gezegd: “De crisis is één uit een … reeks van Amerikaanse economische bloedingen na de aanvallen van 11 september… Degenen die de last moeten dragen zijn de belastingbetalers, wiens geld uitgegeven werd om de oude kapitalisten en het corrupte, op rente gebaseerde systeem te redden”.

Al-Zawahri riep de Amerikanen op om zich tot het Islam te bekeren: “Aan de Amerikaanse mensen en de mensen in het Westen in het algemeen.. stuurde God zijn Profeet Mohammed om leiding te geven en de religie van waarheid te brengen…”.

Mijn Commentaar: Men zou kunnen denken dat Ayman al-Zawahiri zelf een geweldig voorbeeld geeft van een deugdzaam leven – een voorbeeld het navolgen waard… Toch weet ik zeker dat zijn oproep oprecht is!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Financiële Crisis Kan Een Wereld Oorlog Triggeren 
Laitman.nl Artikel: Is Het Realistisch Voor Politici Om Zich Te Verenigen? 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed