Hoe Moeten We “Hebt Uw Naaste Lief Als Uzelf” Voor Vrouwen Interpreteren?

womenTwee vragen die ik ontving over de mogelijkheid van vrouwen om hun naaste lief te hebben.

Vraag: U schreef in een vorig blog dat vrouwen volgens hun natuur niet in staat zijn elkaar lief te hebben. Ik zou willen weten wat de natuur van de vrouw is. Als het de kwaliteit van een tekort is, dan legt u alstublieft uit wel soort tekort dit is en wat het spirituele concept hiervan is. Hoe wordt dit uitgedrukt? En gaan vrouwen ook op hun spirituele pad door de 125 niveaus van correctie?

Mijn antwoord: Iedere vrouw representeert een verlangen en iedere man representeert de vervulling van dit verlangen. Om die reden kunnen vrouwen geen vrienden zijn met elkaar, ze kunnen alleen liefhebben wat van hen is. Precies deze kwaliteit maakt hen de dragers van het verlangen dat de mannen moeten corrigeren en vervullen.

Daarnaast heeft ook iedere man en vrouw hun eigen innerlijke man en vrouw, niet alleen met betrekking tot chromosomen maar ook in spirituele eigenschappen. Vrouwen voorzien mannen van de aspiratie richting de Schepper, hen motiverende het doel van Schepping te bereiken, samen kunnen ze dit bereiken.

Vraag: Kan ik het concept “Hebt uw naaste lief” toepassen in de relatie met mijn vrouw?

Mijn Antwoord: Je zou met je vrouw moeten omgaan naar gelang de regels van de gemeenschap en samenwerken met je vrienden in gemeenschappelijke garantie (Arvut) om de staat van de enige ziel te bereiken”, “Hebt uw naaste lief”.

Verwante Materialen:
De Vrouw & Kabbalah

Engelstalig:
Laitman.com Post: On the Men and Women Inside Us

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed