Hoe Kunnen We Balans Met De Natuur Bereiken En Een Halt Toeroepen Aan De Opwarming Van De Aarde?

How to Keep Effective Virtual ConnectionsNieuwsrapportage (uit Economic Times):Antarctische missie stuit op protest “. Een Indo-Duitse expeditie zeilt op dit moment naar Antarctica met 29 Indiase onderzoekers om op te treden in een 2 maanden durend mega experiment om de klimaatsverandering tegen te gaan… De LOHAFEX expeditie houdt het spuiten van 20 ton ijzer in, in de Zuidelijke Oceaan….Het storten van ijzer in de Zuidelijke Oceaan, welk een ijzertekort heeft, leidt tot een snelle toename van een alge genaamd fytoplankton. De plant neemt het CO2 uit de atmosfeer op en, na zijn afsterven, zinkt het hoogstwaarschijnlijk in de diepte van de oceaan met het opgenomen broeikas gas. Als de dode alge diep genoeg zinkt kan het CO2 er eeuwen lang in besloten blijven. Met de huidige opwarming van de aarde als een van de belangrijkste uitdagingen van de mensheid. OIF draagt de belofte van het opnemen uit de lucht van een slordige miljard ton CO2 per jaar indien toegepast op grote schaal. De groene activisten echter stellen dat het storten van 20 ton ijzersulfaat in de oceaan het marine leven in die regio ernstig zal beïnvloeden.

Mijn Commentaar: Geen enkele wetenschappelijke methode heeft het in zich om de balans met de natuur terug te brengen die door menselijke handelingen is ontstaan. De mens roept deze disbalans op door zijn bindingen in de maatschappij: In plaats van de balans na te streven in het gesloten systeem van de gemeenschap door een juiste houding naar de ander, gooit de mens zijn hele civilisatie omver door ongegronde haat naar elkaar. Als resultaat ontstaat er een breuk in de balans op alle andere niveaus in de natuur. Deze storingen kunnen niet door een methode worden hersteld enkel door de correctie van de mens.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Disasters and Diseases Come to an End When Humanity Unites Above Selfishness
Laitman.com Post: It’s All for the Best (But We Can Get to It Faster)
From Chaos to Harmony: Chapter Balance With Nature

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed