Familie Biedt Ons Troost In De Zorgen Van De Grote Wereld

The Kabbalistic Meaning of the Star of David, and Why We Should Respect Sports StadiumsNieuwsrapportage (van International Herald Tribune):Nieuwe zorgen in Europese Krediet Crisis“. Tijdens de conferentie in Frankfurt betreurde de hoofddirecteur van de Deutsche Bank, Josef Ackermann, het gemis aan vertrouwen in de markt, waardoor er volgens hem iedere dag bezorgde geruchten over de volgende bank of fonds ontstonden. “Ik denk dat het belangrijk is om tijd door te brengen met familie”, zei Ackermann.

Mijn Commentaar: Mensen zijn het er mee eens dat het doorbrengen van tijd met familie de beste bron voor optimisme is in tijden van crises, omdat je hun liefde, steun en warmte voelt. Maar stel je eens voor dat iedereen familiare steun zou voelen, liefde en warmte van de hele wereld – als ieder van ons zou voelen dat de hele wereld onze familie zou zijn! Dan zou geen enkele crisis ons ooit kunnen beangstigen, ze zouden gewoonweg verdwijnen.

Nieuwsrapportage (van Science):Laat het huwelijk een wetenschappelijke carrière ten ondergaan of geeft het deze vleugels?” Satoshi Kanazawa, een psycholoog aan de Universiteit van Christchurch in Nieuw Zeeland, analyseerde een database van 280 grote wetenschappers. Kanazawa noteerde een interessante trend, “De productiviteit van de mannelijke wetenschappers geeft de neiging tot daling te zien meteen na het huwelijk”…”het huwelijk heeft een tegenwerkende invloed op de carrières van vrouwelijke wetenschappers”.

Mijn Commentaar: Dit kan niet onder schade door het huwelijk worden gezien, omdat het zeker geen gegeven is dat wetenschappelijke ontwikkeling zinvoller is dan het huwelijk.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis – We Zullen Eraan Wennen En We Zullen Het Zelfs Leuk Gaan Vinden
Laitman.nl Artikel: Hoe Zou Het Zijn Om In Een Perfecte Wereld Te Leven
Leven, Liefde en Familie
Baal HaSulam Article: “Peace in the World”

icon for podpress  Transforming Ourselves, Transforming the World [09:38m]:  | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed