Estlanders Hebben Een Manier Gevonden Om De Financiële Crisis Te Omzeilen: Een Virtuele Geluksbank

godIn het Nieuws (uit The Baltic Course): “Estlanders zijn van plan om een virtuele “geluksbank” te openen“. In de tijden van economische ellende, rekenen Estlanders op ideeën die hun gemoederen zullen doen uitstijgen uit de somberheid en misère van de recessie, door middel van een online “geluksbank”. In de virtuele “geluksbank”, zullen mensen virtueel geld op hun rekening kunnen verdienen door goede daden voor de mensen in nood te doen. Organisatoren hopen dat het project de mensen het idee zal geven dat goed doen net zo waardevol is als geld verdienen. “Het voornaamste doel van dit project is om mensen te dwingen om actief betrokken te worden bij het verbeteren van hun leven, in plaats passief te hopen dat iemand anders het zal doen” zei Rainier Nolvak, een van de hoofdorganisatoren van dit project.

Mijn Commentaar: Dit is een prijzenwaardig initiatief. We moeten verschillende methoden uitproberen om aan de mensen te laten zien dat vervulling en tevredenheid niet afhangen van de hoeveelheid geld op hun bankrekening, maar alleen aan de houding van de maatschappij ten aanzien van ze.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: What Is Success?
Laitman.com Post: The Financial Times, “The Quality of Human Relationships Is the Most Important Source of Happiness”
Laitman.com Post: Money Can’t Buy Happiness

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed