Ecologen Moeten Kabbalah Lessen Volgen Om Over Natuur Te Leren

The Machsom Can Be Crossed Individually and as a GroupIn het Nieuws (van Associated Press):Het verwijderen van katten om de vogels te beschermen, keert zich tegen het eiland“. Het leek een goed idee op het moment: Alle zwerfkatten verwijderen uit het beroemde Australische eiland om de inheemse zeevogels te beschermen. Maar de beslissing om de katachtigen van het Macquarie Island weg te halen, zorgde voor een explosie van de konijnpopulatie en verwoesting van veel kwetsbare vegetatie waar de vogels op rekenen voor beschutting…. Het verwijderen van de katten van Macquarie “zorgde voor een verwoesting van het milieu” die de autoriteiten meer dan 24 Australische dollars (€ 12,07 miljoen) om te herstellen… Ze hebben zich met wisselend succes op tientallen eilanden in de afgelopen decennia gericht.

Mijn Commentaar: Ecologen moeten Kabbalah lessen nemen om te leren hoe op een correcte manier projecten te implementeren, binnen in een gesloten, harmonieus ecosysteem.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De FinanciëleCrisis Verbleekt In Vergelijking Met De Dreigende Ecologische Crisis

Engelstalig:
From Chaos to Harmony: Chapter 10 “Balance With Nature”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed