De VN Roepen Om Vervanging Van De G20, Maar De VN Dienen Vervangen Te Worden

cubaIn het Nieuws (van The Financial Times): “Het VN panel roept op de raad om de G20 te vervangen”. De Groep van 20 dient vervangen te worden door een nieuw Globaal Economisch Forum, heeft een adviespanel van senior internationale economen gezegd. Een van de voorstellen van het panel, is dat de raad, die een orgaan van de Verenigde Naties zou zijn, een hoofdforum dient te worden voor het bepalen van de wereld wijde financiële agenda en financieel beleid.

Mijn Commentaar: Het probleem is dat er onder de auspiciën van de VN, alles gepolitiseerd en gepot wordt. Om deze reden is het gedoemd om te falen. De organisatie moet met droevige noodzaak ontbonden en vervangen worden.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: We Must Rise to a Higher Level of Consciousness to Solve Our Problems
Laitman.com Post: Who Wants What from the G20?
Laitman.com Post: Money Is at the Core of the Israeli Palestinian Conflict

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed