De Verloren Zonen Zijn Gedesillusioneerd Door De “American Dream”

A New Year's Wish to the WorldNieuwsrapportage (vertaald vanuit news.nu): Tussen de jaren 2000-2007 keerden er per jaar 3.500 mensen terug naar Israël. In 2008 kwamen er zelfs 7.000 mensen terug en 15.000 mensen hebben hun aanvraag ingediend bij het Ministerie van Opneming. In de afgelopen 2 maanden zijn er 2.000 mensen teruggekeerd naar Israël.

Mijn commentaar: De terugkeer van de “verloren kinderen” duidt het einde aan van de zoektocht naar de hele op aarde en het begin van de zoektocht voor de echte hemel, de openbaring van de Hogere Wereld. Het Boek van Zohar zegt dat dit voorafgaat aan de terugkeer van de werkelijk verloren zonen – de terugkeer van de 10 stammen die 3.000 jaar geleden verloren gingen. Vandaag de dag zijn er honderden miljoenen van hen op de wereld…

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com: Israel Are Those Who Aspire Straight to the Creator
Laitman.com Post: The Jewish Nation Can Only Be Revived By Restoring “Love for One’s Neighbor”
Part 5 from the book Interview With the Future: Spiritual Exile
icon for podpress  The Role of the Nation of Israel [4:31m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed