De Media Moeten Helpen Van Onze Wereld Een Groot Klaslokaal Te Maken

mediaNieuwsbericht:(vertaald van Utro.ru): Net als overal elders in de wereld, is een van de gevolgen van de financiële crisis in Rusland de toename van de werkloosheid. Tijdens de kerstvakantie nam de werkloosheid in Moskou met 100% toe . Bovendien zeggen deskundigen van de Social Opinion dat het feitelijke aantal Russen die onlangs hun baan kwijt zijn geraakt, 5 a 6 maal groter is dan de officiële cijfers.

Mijn Commentaar: Overal in de wereld gebeurt hetzelfde. Wij moeten niet méér produceren dan wat voor een normaal bestaan nodig is, en we moeten het werk over veel mensen verdelen. Vrije tijd moet aan onderwijs besteed worden: wij allen moeten leren hoe we in evenwicht met de natuur moeten leven. Dit moeten we leren, net zoals aan kleine kinderen geleerd moet worden hoe ze in deze wereld moeten leven. Iedereen, de hele mensheid, moet gaan studeren. Daartoe dwingt de crisis ons.

Wij blijken ons nu op een andere planeet te bevinden, met andere uiterlijke kenmerken. Op deze planeet zijn de enige gedachten, verlangens en handelingen die succes hebben, gericht op het gemeenschappelijke belang!

Daarom moet de televisie leerzame programma’s maken en uitzenden, “lessen” die iedereen zal moeten volgen. En dan moet iedereen proefwerken maken, alsof ze weer op school zitten. De hele wereld moet in de klas plaats nemen. Wij moeten alle communicatiemiddelen gebruiken om mensen te leren hoe ze onder de nieuwe natuurlijke (altruïstische) omstandigheden moeten leven. Hoe eerder de maatschappij dit begrijpt en in gang zet, hoe eerder we zullen gaan voelen dat we in een wereld leven die rijk, veilig en comfortabel is. Kabbalah geeft je de wijsheid over hoe je in de nieuwe wereld moet leven.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Hervorming Van De Franse Televisie Is Een Prijzenswaardig Initiatief

Engelstalig:
Laitman.com Post: Excessive Production Is a Thing of the Past
Baal HaSulam Article: “Building the Future Society”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: