De Leiders Van De Wereld Moeten Aan Alle Mensen, Economieën En Landen Denken

all-the-people-in-the-world-are-sick-with-the-same-sicknessIn het Nieuws (van The Washington Post): “Leemten in Verdragen Gebruikt voor Eerste Schoten in Handelsoorlog“. Wereldwijd staan leiders onder grote druk vanuit hun eigen land. Een voorstel in de Verenigde Staten om Koop Amerikaans bepalingen op te nemen in het stimuleringspakket van $819 miljard, veroorzaakte schokgolven in ander landen. Wanneer deze (Koop Amerikaans bepaling) wordt aangenomen en door President Obama ondertekend kan dit resulteren in een keten van wellicht dramatische tegenmaatregelen door de handelspartners van Amerika.

Mijn Commentaar: Als landen de weg van beperking en afscheiding nemen, dan zullen zij zichzelf en iedereen schaden, en dit betekent dat ze, wat zij ook doen, zichzelf zullen schaden. Alleen het rekening houden met alle mensen, alle economieën en alle landen biedt een kans op positieve ontwikkeling (in plaats van een ontwikkeling door lijden en oorlog).

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Landen Beginnen Een Wereldwijde Handelsoorlog 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed