De Instelling Van Het Huwelijk Is In Een Crisis

marriageIn het Nieuws (vertaald van Rian.ru): Gold-diggers lopen vast. De financiële crisis belemmert hen die een gecalculeerde huwelijk willen aangaan. Zakenmannen zien de beleggingsmarkt met lood in hun schoenen naar beneden storten, en jonge vrouwen kijken met teleurstelling als hun potentiële echtgenoten hun waarde verliezen. Statistieken laten een daling van 30% zien, wat betreft het aantal huwelijken.

Mijn Commentaar: Alle huwelijken worden berekend – van beide kanten. Tenslotte zijn de mensen die trouwen egoïsten en geen engelen. Een vrouw beoordeelt een man aan de hand van zijn betrouwbaarheid wat betreft het opvoeden van haar kinderen en een man beoordeelt een vrouw aan de hand van de liefde – niet voor haar, maar zijn hormonen. Dit is hoe beiden door de natuur geprogrammeerd zijn.

De crisis heeft niets nieuws aan dit proces toegevoegd. Het is alleen dat mannen nu andere problemen hebben, behalve hun hormonen, en vrouwen niet weten hoe een geschikte echtgenoot vast te stellen in een wereld waar de toekomst onzeker is.

Maar net zoals de Theorie van Evolutionaire Aanpassing, deze unieke interactie tussen de geslachten uitlegt, zijn vrouwen en mannen genetische gepredisponeerd om elkaar uit te buiten met het doel om de optimale omstandigheden te verzekeren om hun nakomelingen voort te brengen. Maar wij hebben een zodanige verstoring van de natuurwetten bereikt, dat het onmogelijk is geworden om een partner te selecteren en met hem of haar samen te werken. Dit is een ware CRISIS!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal De Oorlog Tussen De Seksen Uitwissen
Laitman.nl Artikel: Jonge Volwassenen Verwerpen Het Huwelijk Omdat Het Wereldwijde Egoïsme Onthuld Wordt
Laitman.nl Artikel: Nieuw Onderzoek Betwijfelt De Darwinistische Theorie

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed