De Financiële Crisis Dwingt De Mensen Om Hun Uitgaven Te Verminderen

saveIn het Nieuws (van Higher Education Center): Nieuw onderzoek bestudeert hoe groepsprocessen de invloed van alcohol veranderen ten aanzien van een oordeeltaak die waakzaamheid vereist. Alcohol tastte aanzienlijk de capaciteiten van individuen aan, maar niet van groepen. Groepsleden maakten minder fouten dan de individuen onder dezelfde beschonken invloed… Het bewijs benadrukt dat de groepsprocessen de cognitief aangetaste effecten van alcohol op individuen kunnen compenseren.

Mijn Antwoord: Het blijkt dat “het in drieën delen” niet alleen geld bespaart, maar ook noodzakelijk is voor spirituele vereniging!

In het Nieuws (van RT): Naar mate de economische crisis steekt, zijn Russen ermee begonnen om prioriteiten toe te kennen aan hun uitgaven, waarbij ze geld besparen op voedsel en dagelijkse benodigdheden. Volgens een enquête van de Nielsen onderzoeksbureau, heeft 95% van de Russen een prijsstijging dit jaar opgemerkt. 73% uitte dat ze zijn begonnen om geld te besparen op boodschappen en producten die ze dagelijks gebruiken, terwijl 10% zei dat ze geen snoep of gebak meer kopen en 8% zei dat ze vlees en wodka uit hun boodschappenmandjes houden.

Mijn Commentaar: Als de mensen zichzelf corrigeren, zal de wereld overvloedig zijn. Op dit moment, ook al is er meer dan genoeg van alles in de wereld, brengen onze verdorven connecties de crisis voort en om deze reden zijn we niet in staat om de producten van ons werk op een juiste manier met elkaar te ruilen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed