De Crisis Zal Ons Van De Onnodige Uitgaven Bevrijden

freeIn het Nieuws (van The New York Times):Cijfers Laten Een Ergste Daling Van De College Schenkingen Sinds De Jaren ’70 Zien” – gehavend door de markten… is de daling van de college en universiteiten schenkingen, volgens de rapporten de grootste in waarde, sinds halverwege 1970.

In het Nieuws (van The New York Times): “Brandeis Zegt Dan Het Zijn Kunst Collectie Plant Te Verkopen Om Inkomsten Te Genereren” – De trustees van de Brandeis Universiteit hebben unaniem gestemd om de Rose Art Museum te sluiten en de collectie te verkopen om de universiteit met zijn financiële problemen te helpen kampen.

Mijn Commentaar: De crisis zal de universiteiten bevrijden van overbodige kosten en programma’s, en van overbodige specialisaties en specialisten, waarbij alleen het noodzakelijk overgelaten wordt. En hetzelfde zal gebeuren in het dagelijkse leven van alle mensen.

In het Nieuws (van France24):Het aantal Internet gebruikers overstijgt een miljard“. Het wereldwijde aantal van Internet gebruikers heeft een miljard gepasseerd. Het digitale onderzoeksbedrijf comStore.Inc rapporteerde dat er in China bijna 180 miljoen mensen online gingen in December, gevolgd door de 163 miljoen in de Verenigde Staten, 60 miljoen in Japan, Duitsland en Brittannië volgden met 37 miljoen elk, en Frankrijk met 34 miljoen. India was de volgende met 32 miljoen Internet gebruikers, waarop Rusland volgde met 29 miljoen, Brazilië met 28 miljoen, Zuid Korea 27 miljoen, Canada 22 miljoen en Italië met 21 miljoen.

Mijn Commentaar: Gebaseerd hierop, moeten we een systeem van wereldwijd onderwijs creëren. Dit is waar het net voor gemaakt is.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: We Staan Op De Drempel Van Een Bijzondere Ontdekking 
Laitman.nl Artikel: De Behoefte Aan Eén Globaal Onderwijs Programma 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed