De Crisis Zal Ons Allen Corrigeren

Immerse Into the Waters of Bestowal, and You Will Become PureNieuwsbericht (van Federal Highway Administration):Bijna 10 miljard Mijl Minder Afgelegd In Mei 2008 Dan In Mei 2007“. De VS Secretaris van Transport, Mary E. Peters, heeft verklaard dat de Amerikanen volgens de registratie van de Federal Highway Administations, in mei 2008, 9,6 miljard minder voertuig – mijl (VMT) hebben afgelegd dan in mei 2007… Hiermee wordt de trend van de afgelopen zeven maanden voortgezet, wat neerkomt op een afname van 40,5 miljard mijl, tussen november 2007 en mei 2008, vergeleken bij dezelfde periode in het jaar ervoor, verklaarde de Secretaris.

Mijn Commentaar: Dit zal niet alleen een eind maken aan volkomen overbodige productie, maar ook onze atmosfeer helpen zuiveren. Dit is een voorbeeld hoe de natuur alternatieve methodes gebruikt om de mens te dwingen om ecologisch een integraal onderdeel ervan te worden.

Nieuwsbericht (van The Wall Street Journal):Een Ode aan Olie” door Roger Howard: Terwijl er uiteraard omstandigheden bestaan, waarin olie spanningen verergert of waarin het de oorzaak is van een conflict, kan het ook een vredestichter zijn en een bron van stabiliteit… Leonid Fenud, een top functionaris bij Lukoil, Ruslands op één na grootste olie producent, gaf toe… dat “de periode van intensieve olieproductie (groei) voorbij is”. Zonder buitenlands geld en zonder de expertise om olie uit de zee te halen, en om de levensduur van de bestaande bronnen te verlengen, zal de Russische productie drastisch afnemen.

Mijn Commentaar: En zo begint de operatie “dwing de vrede af” – door middel van olie! De Russische economie is gebaseerd op olieproductie, en vanaf nu zal het afhankelijk zijn van buitenlandse investeringen en technologie. Dit zal Rusland dwingen om vrede te sluiten met andere naties.

Nieuwsbericht (uit The Economist): Volgens de jaarlijkse Google lijst van populaire zoektermen, houden de mensen, zelfs in deze tijden van economische crisis, zich het meest bezig met het uitzoeken van wat liefde is.

Mijn Commentaar: Dit laat de waarheid zien van de uitspraak: “Liefde en honger regeren de wereld”. De krachten van de Natuur (Reshimot en het Licht) die in ons allen werkzaam zijn, zullen ons, in overeenstemming met het plan van de natuur, dwingen om van dierlijke liefde en honger op te stijgen naar spirituele liefde en honger: honger naar eenheid, en vervulling door het gemeenschappelijke Licht van liefde.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wie Zal Het Meest Getroffen Worden Door De Economische Crisis?
Laitman.com Post: Oil Instead of Bread
Baal HaSulam Article: The Peace
Kabbalah Today Article: “Love Is the Way” 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed