De Crisis – We Zullen Eraan Wennen En We Zullen Het Zelfs Leuk Gaan Vinden

We Are In the Center of All the WorldsDe financiële crisis zou niet de oorzaak moeten zijn voor massale depressies. Het zal de mogelijkheid bieden om meer tijd met onze families door te brengen. Restaurants zullen de deuren sluiten en familiediners – samen met gesprekken aan tafel – zullen terugkeren naar het dagelijkse leven. Communicatie binnen het gezin werkt stress verlichtend.

Bovendien zou een verandering van werk en een beetje fysieke inspanning ook geen kwaad doen. Maar het meest belangrijke is dat er tijd zal zijn om over de betekenis van het leven na te denken en of het wel werkelijk de moeite is om voortdurend “de buren” te willen overtreffen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Making Choices Is Unhealthy

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: De Crisis – We Zullen Eraan Wennen En We Zullen Het Zelfs Leuk Gaan Vinden Laitman.nl Artikel: Hoe Zou Het Zijn Om In Een Perfecte Wereld Te Leven Leven, Liefde en Familie […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed