Amerika Zal De Wereld Niet Redden Van De Financiële Crisis

worldIn het Nieuws (van The New York Times): Ondanks de voornemens om de internationale handel en economische samenwerking aan te moedigen, die gepaard gingen met de laatste sessies van de bijeenkomst, van Het Wereld Economische Forum vorige maand, waren er duidelijke tekenen dat diepe verdeling tussen de Verenigde Staten en de rest van de wereld overeind bleef… buitenlandse functionarissen waarschuwden dat alle verdere zetten in de richting van het protectionisme ernstige gevolgen zou hebben voor Washington en de rest van de wereld.

Wegens alle wereldwijde sympathie voor Dhr. Obama, stuurde Washington een relatief onbekende afgevaardigde naar Davos. Valerie Jarret, en adviseur in het Witte Huis, diende als de kopstuk van de regering hier… “De ironie van de situatie” – zie Dhr. Hass, van de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, ” is dat iedereen nog steeds naar de V.S. kijkt, om dingen te herstellen of ze minstens beter te maken”.

Mijn Commentaar: Amerika zal de wereld niet redden, omdat het niet weet hoe. Het is alleen dat het geld van de rest eerder zal opraken, dan dat van de V.S.

Diagnose: een verergering van het egoïsme, dat zich ontwikkeld heeft naar een wereldwijde vorm van egoïstische verbinding tussen de mensen.

Verloop van de ziekte: het wordt erger.

Behandeling: aangezien het egoïsme het fundament is voor het leven, en de aard is van onze wereld, is het onmogelijk om het kwijt te raken. We moeten alleen een methode vinden om het correct toe te passen, zodat het in plaats van anderen te schaden, hen zal baten. Dan zullen we de juiste verbindingen tussen alle mensen herstellen en zal de crisis verdwijnen, aangezien het een gevolg is van de verkeerde verbindingen tussen ons.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Kabbalah’s Oplossing Voor De Financiële Crisis Verschilt Van De Gezonde Verstand Oplossing
Laitman.com Post: Will Obama’s New Stimulus Plan Work?
Kabbalah Today Article: “What Is Happening to Our Economy?”
Discussion of Lecture in Arosa
icon for podpress  Transforming Ourselves, Transforming the World [09:38m]: | Download 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed