Zal Het Helpen Om Uit De Stad Naar Een Buitenwijk Te Verhuizen?

cityIn het Nieuws (van The New York Times): Een nieuw onderzoek door het Pew Research Center laat zien dat de meeste stadinwoners liever in een buitenwijk, kleine stad of op het platteland zouden willen wonen.

Mijn Commentaar: Egoïsme zoekt een plek waar er minder geleden wordt. Echter zullen de mensen niet “hun hoofd in het zand kunnen stoppen”. Ze zullen gecorrigeerd moeten worden om net als de natuur te worden. En de Schepper waarschuwt dat Hij ons overal “te pakken zal krijgen”. Met andere woorden, Natuur leidt al zijn delen naar een staat van volledige evenwicht ermee.

Je denkt nog steeds dat de wereld hetzelfde is als decennia geleden. Maar ook al zijn er zelfs plekken die aan de buitenkant eruit zien alsof er niets veranderd is, zijn in feite alle verbindingen vernieuwd: ze zijn wereldwijd, ofwel volkomen onderling afhankelijk geworden. En tegenwoordig zal je dit in elke buitenwijk of dorp ontdekken.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Man Was Created to Exist In Balance With Nature
Laitman.com Post: Nature’s Commandments = the Creator’s Laws

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed