Wees Eerst Een Goede Echtgenote En Moeder, En Studeer Daarna Kabbalah

what-does-a-man-look-for-in-a-womanDrie vragen die ik ontvangen heb van vrouwen over Kabbalah en relaties:

Vraag: Ik ben in januari begonnen Kabbalah online te studeren, maar mijn man is niet geïnteresseerd om binnenkort ermee te beginnen. Ik begrijp dat elke persoon in zijn eigen tempo Kabbalah dient te beginnen te studeren, en ik heb een makkelijke relatie met mijn man, aangezien hij mijn interesses respecteert en ik die van hem.

Toch wens ik samen te zijn met een man wiens spirituele verlangens overeenkomen met die van mij. Wat is het beste voor mij om te doen? Om op hem te wachten totdat hij nieuwsgierig en geïnteresseerd wordt door voorbeeld te zijn? Of zelfs als dit nooit gebeurt, moet ik dan tevreden zijn met wat ik heb?

Mijn Antwoord: Eerst en voornaamst moet je een goede echtgenote en moeder zijn. Daarna, in je vrije tijd, kan je Kabbalah studeren.

Vraag: Ik ben een vrouw die nieuw is in Kabbalah en ik heb een vraag hoe ik Kabbalah samen met mijn vriend, die het als eerste ontdekt heeft, moet studeren. Ik wil dat we een betekenisvolle relatie hebben met spirituele groei. Kunnen we onver onze ervaringen in Kabbalah met elkaar praten, of zal dit onze spirituele vooruitgang schaden? En hoe kan ik hem helpen zijn ego te corrigeren? Ik heb uw artikelen over vrouwen en Kabbalah gelezen, en een aantal over relaties.

Mijn Antwoord: Jullie kunnen samen studeren. Ik raad het je aan om de artikelen te lezen over het wederzijdse werk.

Vraag: Ik lees dat een vrouw samen met haar man vordert. Maar wat als ik geen man heb? Wat moet een vrouw boven de 45 doen om een Kabbalist te ontmoeten? Misschien is er een datingdienst?

Mijn Antwoord: Kijk op onze dating website.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Women’s Spiritual Progress
Laitman.com Post: Find a Partner Among Those Similar to You
Laitman.com Post: Family, Children, Work and Kabbalah
Article: “Kabbalistic Texts Contain a Unique Quality that Ensures a Successful Partnership”
Talk: “About Men, Women and What’s in Between Them”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed