We Moeten De Twee Werelden Verenigen

The Goal of Creation Is Perfect FulfillmentEen vraag die ik ontvangen heb: Veel mensen om me heen ervaren mislukkingen op verschillende gebieden, inclusief geld, hun gevoelens en gezinsrelaties. Moet een persoon er achter proberen te vinden waar en hoe hij de fout gemaakt heeft? Of met andere woorden, moet hij zijn huidige toestand als puur individueel zien en direct afhankelijk van zijn eigen handelingen? Of moet hij de wijsheid van Kabbalah beginnen te bestuderen en innerlijke verandering verwachten die in hem plaats vinden als gevolg van de invloed van het Licht, zonder zich zorgen te maken over wat hij wel of niet gedaan heeft, en wat hem bij zijn probleem heeft gebracht?

Mijn Antwoord: Aangezien we allen onderling zijn verbonden, is niemand persoonlijk verantwoordelijk voor wat er in de wereld gebeurt of hem persoonlijk overkomt, omdat alles voorgeprogrammeerd is en van Boven neerdaalt. We moeten op dingen op een realistische manier reageren op het stoffelijke niveau, en tegelijkertijd onszelf corrigeren op het spirituele niveau. Dit is hoe we de twee werelden verenigen, door vereniging van de Scheppers bestuur van ons door middel van het invloed van “Havayah-Elokim“.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Kabbalah Is the Science About the Right Connections Between Us
Laitman.com Post: Stop Worrying About the World and Think of Something Higher
The Kabbalah Experience: Chapter 4 – Spiritual Work
Spirit and Body

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed