Wat Is De Grootste Prioriteit Bij Het Opvoeden Van De Jonge Generatie?

lawsNieuwsverslag (van Health News): Een op tien tieners in de Verenigde Staten legt op een gegeven moment een kuisheidseed af, waarbij men een gelofte aflegt om met seks te zullen wachten tot na het huwelijk. Maar werken zulke geloftes? Een nieuwe studie suggereert dat het antwoord nee is. Volgens een studie gepubliceerd in het blad Pediatrics, hebben de afleggers van de belofte net zoveel kans op seks voor huwelijk als andere religieuze tieners, die geen eed afleggen. Echter is er een grotere kans dat de eedafleggers geen condooms of voorbehoedsmiddelen zullen gebruiken dan andere religieuze of conservatieve tieners, als ze eenmaal seksueel actief worden.

Mijn Commentaar: We gehoorzamen altijd de bevelen van de natuur. We moeten onderscheiden waar we een vrije keus hebben, en alleen daar handelen, aangezien al het andere niet belangrijk is. “Windmolens” verslaan zal ons nergens brengen. We zullen onszelf uitkafferen, en dan verder in depressie en drugs verzinken.

Onze vrije keus ligt alleen bij het opzetten van een juiste omgeving – eentje die het verwerven van het doel van de schepping vergemakkelijkt. Als het op het opvoeden van de jonge generatie aankomt, is de grootste prioriteit om ze te onderwijzen hoe hun inspanningen op een correcte manier te verspreiden, met het doel het maximum te verwerven, eeuwige schenking in het leven.

Nieuws Rapportage (uit Time):Zijn Romantische Films Slecht Voor Je?” – Onderzoekers beginnen te vragen of de fantasie wereld, die geprojecteerd wordt in romantische komedies het eigenlijk kan tegenhouden dat men ware liefde in het echte leven vindt. Ze bevonden dat de problemen die gerapporteerd worden door stellen in relatie therapie bij hun advies centrum, de misvattingen over liefde en romantiek uitgebeeld in Hollywood films weergeven.

Mijn Commentaar: We worden opgevoed, en leven dan, volgens de onrealistische standaarden die door anderen verzonnen zijn. De enige juiste opvoeding is om de Natuur als voorbeeld te gebruiken, zonder ergens in te geloven of te fantaseren. Dit is wat Kabbalah aan een persoon onthult.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: How to Help the Vulnerable Young Generation
Laitman.com Post: Schools Should Teach Children How to Become Human Beings
From Chaos to Harmony: “The Road to Freedom”
Relationships: “Upbringing”
Don’t Blame It on the Young

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed