VS-Cuba Betrekkingen: Het Is Beter Om Te Geven Dan Te Nemen

cubaIn het Nieuws (uit Global Issues): “VS-Cuba: Obama Wordt Aangespoord Om Moedige Stappen Richting Normalisatie Te Nemen“. Een breed spectrum van groepen en individuen spoort President Barack Obama aan om het reizen naar en heropname in hun thuisland door de Cubaanse Amerikanen te vergemakkelijken en een veel breder proces van normalisatie met Havana te lanceren.

In een getuigenis zei de aangewezen Staatssecretaris Hillary Clinton het volgende: “De President zal erop toezien om de familiereis- en heropnamebeperkingen op te heffen”. Clinton onthulde dat de nieuwe regering van plan is om de VS beleid ten aanzien van Havana te herzien, en dat dit samen met andere kwesties, het vergroten van de verkoop van de V.S. agricultuur naar het eiland, bilaterale coöperatie op het vlak van energie en het milieu zal omvatten, en of Cuba van de overheids “Sponsors van het Terrorisme Lijst” afgehaald zal worden.

Mijn Commentaar: Alle stappen in de richting samenwerking zijn consistent met de Natuur en zullen goede resultaten opleveren, zelfs als de motieven zelfzuchtig zijn – en hoe kunnen ze dit niet zijn voor het moment? Voor nu gaat de discussie over wederzijdse hulp en het dichter naar elkaar toe trekken, maar later zal Amerika begrijpen dat het beter is om te geven dan te nemen (om van Lo Lishma naar Lishma toe te gaan).

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Why Mr. Obama Can Benefit from Learning Kabbalah
Laitman.com Post: The Possibilities of Our Development – War or a Peaceful Transition
Shamati #5 “Lishma Is an Awakening from Above, and Why Do We Need an Awakening from Below”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed