Voor Sommigen Is Gevangenis Beter Dan Honger Lijden

Where Do Our Thoughts, Ideas and Dreams Come From?In het Nieuws (van Tribble Ad Agency): De Grote Depressie heeft Detroit bereikt…. Werkloosheid heeft 21% bereikt, en een verslechtering wordt verwacht… zelfs de criminelen willen de gevangenis niet verlaten…. sommige overtreders, opvallend zonder eigen huisvesting, uiten aarzeling bij het verlaten van de gevangenis als ze hun straf hebben uitgezeten.

Mijn Commentaar: Mensen zullen zichzelf niet kunnen redden door weg te lopen van hun verantwoordelijkheden. Het is noodzakelijk om de gevangenen te leren over de nieuwe wereld, en de wereldwijde verbinding tussen iedereen en om ze op het nieuwe leven voor te bereiden, opdat ze vrij zullen komen met een nieuw, helder bewustzijn! Misschien zou het niet schaden om ons allen in een solidair gevangenschap te zetten? (Dit is een grapje.)

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Media Must Help Turn Our World Into a Giant Classroom
Kabbalah Today Article: The Changing Nature of Humanity

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed