Twee Scenario’s Van Het Leven Na De Crisis

lifeIn het Nieuws (vertaald van utro.ru): Eerder of later zal de economische crisis eindigen, en dan zal het leven op onze planeet volledig anders zijn. De experts van het Wereld Economische Forum zijn tot conclusie gekomen dat de era van snelle ontwikkelingen tot zijn eind is gekomen, economische groei zal vertragen, de invloed van de overheid zal groter worden, en de economie wereldwijd zal compleet veranderen. De experts brengen vier scenario’s naar voren over de toekomst van het globale financiële systeem: Of het ergste zal in het Oosten gebeuren, of in het Westen, of overal tegelijkertijd, of de wereld zal er op een of andere manier erbovenop komen.

Mijn Commentaar: Niemand kent de toekomst, omdat het onze beslissing is. Echter zijn erg geen vier, maar twee mogelijke scenario’s: of dingen zullen voor iedereen goed zijn, of voor iedereen slecht zijn. Het kan niet in stukken verdeeld worden, omdat de wereld integraal is en absoluut inter-verbonden, en dit wordt elke dag steeds meer en meer geopenbaard.

Er zijn twee mogelijke paden: het pad van het lijden, of het pad van bewuste ontwikkeling en een aangename verbondenheid tussen iedereen. Echter, op de ene manier of de andere, zullen we één doel moeten bereiken – een integraal onderdeel van de Natuur worden.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Forthcoming Stages Until the End of the Crisis, Explained by Economists and by Kabbalah
Laitman.com Post: Our Future Security Depends on the Dissemination of the Wisdom of Kabbalah

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed