Spiritualiteit Gaat Over Een Betere Toekomst Zoeken

does-charity-really-help-anyoneDrie vragen die ik ontvangen heb over spirituele vooruitgang:

Vraag: Hoe vind ik een Leraar en word ik onderdeel van een groep? Ik heb de online cursus gevolgd, maar ik heb heel erg behoefte aan een Leraar. Ik weet dat ik hulp nodig heb op dit spirituele pad.

Mijn Antwoord: Het belangrijkste is om aan alles deel te nemen samen met alle andere studenten. Je dient jezelf bescheiden op te stellen, alsof je in een groep kinderen zit, en gelijk te zijn aan iedereen anders. Als je anderen begint te begrijpen, zal hun kennis naar jou toevloeien. Het is alleen door middel van vereniging met hen dat je in staat zal zijn om te begrijpen hoe de Schepper onthuld wordt, omdat Hij onthuld wordt in de vereniging van het verlangen van de mensen.

Vraag: Hoe kan ik onderdeel van een groep, zoals Bnei Baruch, worden om Kabbalah te studeren?

Mijn Antwoord: Onze website bevat alle informatie over ons, over onze groepen en dergelijke. Welkom!

Vraag: Toen ik Kabbalah net ontdekte, voelde ik me alsof ik spiritualiteit waarnam. Het was een gevoel van overdonderend geluk zoals ik tot dan toe nooit had meegemaakt. Dit gevoel motiveerde me om verder Kabbalah te studeren, en in mijn hoofd ga ik altijd terug naar dat gevoel. Ik weet dat het verboden is om terug te gaan, maar wat kan ik doen als ik altijd over spiritualiteit nadenk en over de “niet-aardse” staat die ik gevoeld heb?

Mijn Antwoord: Zoek een betere toekomst, zonder naar je verleden terug te gaan.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Technological Connections Are There for Us to Correct Our Inner Connections
Laitman.com Post: How to Keep Effective Virtual Connections
Laitman.com Post: Joy Brings You Closer to the Creator
Lecture: “Unconditional Love”
The Path of Kabbalah: “Proper Study”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed