Rusland Zou NAVO Lidmaatschap Aangeboden Moeten Krijgen, Zegt Joschka Fischer

When It Comes to the Global Crisis, We Cannot Afford to ProcrastinateIn het Nieuws (van Bloomberg): “NAVO leden dienen het te overwegen om Rusland uit te nodigen om deel te nemen aan de militaire alliantie, als een manier om Kremlin’s uitdaging van het Westen af te botten” – zegt de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken, Joschka Fischer.

Mijn Commentaar: Het dichter naar elkaar toe trekken is altijd goed, zolang het niemand schaadt, omdat het een stap in de richting van een verenigde wereld is, waarbij de wereld één geheel wordt. Dit maakt de tegenstelling met de Natuur ongedaan, die sowieso zal verdwijnen volgens het plan van de Natuur. Als we dit echter niet zelf doen, zal het gebeuren als gevolg van langdurige internationale conflicten en lijden.

Als het niet voor de zwakte en stomheid van de Europese Unie was geweest, en Rusland’s complex van zich altijd gedegradeerd voelen, die het trots en recalcitrant maakt, zou er een hoop zijn voor een unie, die de zachtaardigheid van de Natuur zou opwekken, ten aanzien van deze landen (volgens de wet van gelijkheid van vorm met de Natuur). Maar helaas, zijn ze net kleine jongetjes, die een goede pak slaag nodig hebben om ze verstand bij te brengen!

Anders zullen ze hun laatste geld beginnen uit te geven aan “wapens vóór de boter”, in plaats het te investeren in sociale programma’s. En dan zullen we de pak slaag samen met hen krijgen, maar ons pak slaag zal veel erger zijn dan die van hen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Crisis Will Make Everyone Kind
Laitman.com Post: The Crisis Won’t Be Solved by Protests, Nazism or “Waiting It Out”
Laitman.com Post: Will Countries Be Able to Work Together to Save the World from the Crisis?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed