Onzinliteratuur Is Misschien Aan Het Verdwijnen

reading-book1In het Nieuws (van The New York Times): De uitgeversindustrie worstelt met de dalende verkoopcijfers, te midden van een alom moeilijke economie.

Mijn Commentaar: Baal HaSulam schrijft het volgende in zijn artikel, “Tijd om te Handelen“:

Voorafgaand aan de ontwikkeling van de boekdrukkunst, waren er geen valse boeken, aangezien er geen onverantwoordelijke schrijvers waren, wegens de eenvoudige reden dat een onverantwoordelijk persoon niet beroemd kon zijn. En zelfs als men een dergelijk boek durfde te schrijven, zou geen schrijver het copiëren, aangezien er niemand was die het dure arbeid van de schrijver zou bekostigen.

Echter, sinds de boekdrukkunst populair is geworden, werden boeken goedkoper en werden onverantwoordelijke  vertellers van verhalen in staat gesteld om allerlei boeken te publiceren, zij het voor het geld of de roem.

Laten we hopen dat deze crisis de boekenmarkt zal zuiveren van de onzinliteratuur!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Why Are There So Many Unneeded Books?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed